L o a d i n g . . .

אופן הכנה

פשטידת ברוקולי- לתבנית עגולה 8 * 26 ס"מ 

מצרכים

שקית סנפרוסט של ברוקולי/ 3 ראשי ברוקולי טריים מפוררים שבושלו 10 דקות במים
1 בצל קצוץ דק
2 כפות מיונז דיאט
2 ביצים
2 כפות/ 10 גרם של:  שיבולת שועל טחונה למרקם קמח
תבלינים: מלח, פלפל

אופן הכנה
1 מאדים במחבת עם ספריי שמן+ כף מים את הבצל

2 מערבבים את כלל המרכיבים יחד

3 משמנים בספריי שמן את התבנית, שופכים את התערובת

4 אופים 40 דקות על 180 מעלות עד להזהבה

ערכים :
לכל הפשטידה: 330 קלוריות
נחלק ל- 2 מנות: כל מנה: 165 קלוריות

זמן הכנה:  45 דקות
רמת קושי:  קלה
מחבר  פיטפריקס שטרית
תאריך הוספה:  06/11/2022
פשטידת ברוקולי

טבלת ערכי תזונה

המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.

# שם מוצר קלוריות ל-100 גרם חלבונים ל-100 גרם שומנים ל-100 גרם פחמימות ל-100 גרם אופן שקילה כמות
0 ביצה שלמה 143 13 9.51 0.72 Medium (58 גרם) 2
1 בצל טרי 40 1.1 0.1 9.34 יחידה קטנה (63 גרם) 1
2 ברוקולי 34 2.82 0.37 6.64 יחידה קטנה (112 גרם) 2
3 מיונז דל קלוריות 231 0.3 19.2 16 כף (15 גרם) 2
4 שיבולת שועל 368 16.89 6.9 66.27 כף (11 גרם) 2
סה"כ 415 24 17 37 455 גרמים