פשטידת ברוקולי- לתבנית עגולה 8 * 26 ס"מ
מצרכים
שקית סנפרוסט של ברוקולי/ 3 ראשי ברוקולי טריים מפוררים שבושלו 10 דקות במים
1 בצל קצוץ דק
2 כפות מיונז דיאט
2 ביצים
2 כפות/ 10 גרם של: שיבולת שועל טחונה למרקם קמח
תבלינים: מלח, פלפל
אופן הכנה
1 מאדים במחבת עם ספריי שמן+ כף מים את הבצל
2 מערבבים את כלל המרכיבים יחד
3 משמנים בספריי שמן את התבנית, שופכים את התערובת
4 אופים 40 דקות על 180 מעלות עד להזהבה
ערכים :
לכל הפשטידה: 330 קלוריות
נחלק ל- 2 מנות: כל מנה: 165 קלוריות
המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.
# | שם מוצר | קלוריות ל-100 גרם | חלבונים ל-100 גרם | שומנים ל-100 גרם | פחמימות ל-100 גרם | אופן שקילה | כמות |
---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ביצה שלמה | 143 | 13 | 9.51 | 0.72 | Medium (58 גרם) | 2 |
1 | בצל טרי | 40 | 1.1 | 0.1 | 9.34 | יחידה קטנה (63 גרם) | 1 |
2 | ברוקולי | 34 | 2.82 | 0.37 | 6.64 | יחידה קטנה (112 גרם) | 2 |
3 | מיונז דל קלוריות | 231 | 0.3 | 19.2 | 16 | כף (15 גרם) | 2 |
4 | שיבולת שועל | 368 | 16.89 | 6.9 | 66.27 | כף (11 גרם) | 2 |
סה"כ | 415 | 24 | 17 | 37 | 455 גרמים |