L o a d i n g . . .

אופן הכנה

מצרכים:

  • קופסת טונה (עדיף במים)
  • 2 כפות גבינה לבנה 5 אחוז
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי
  • כף רוטב פסטו מוכן
  • גבינה צהובה  9 אחוז/15 אחוז
  • תוספות - איזה שאוהבים

אופן ההכנה:מחממים תנור ל200 מעלות 

מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות (לחצי אפייה).

מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים רסק עגבניות ופסטו ומפזרים גבינה צהובה  ותוספות, אם רוצים

מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה.

זמן הכנה:  15 דקות
רמת קושי:  קלה
מחבר  מתן כהן
תאריך הוספה:  16/12/2022
פיצה פרו (פיצה מבצק טונה)

טבלת ערכי תזונה

המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.

# שם מוצר קלוריות ל-100 גרם חלבונים ל-100 גרם שומנים ל-100 גרם פחמימות ל-100 גרם אופן שקילה כמות
0 ביצה שלמה 143 13 9.51 0.72 Large (68 גרם) 1
1 רסק עגבניות משומר ללא תוספת מלח 38 1.65 0.21 8.98 כף (43 גרם) 2
2 טונה במים 94 22 0.6 0 קופסת שימורים (112 גרם) 1
3 ממרח פסטו, מוטי שף 468 3 38.2 19.1 כפית (9 גרם) 1
4 גבינה לבנה 5% 97 9 5 4 כף (20 גרם) 5
5 גבינה צהובה 9% שומן 202 30 9 0.2 פרוסה (25 גרם) 2
סה"כ 474 57 18 12 425 גרמים