קייק פופ חלבון:
מצרכים-
📌 3 ביצים
📌 50 גרם תחליף סוכר
📌 כוס חלב שקדים ללא סוכר
📌 40 גרם קקאו הולנדי
📌 100 גרם אבקת חלבון (עדיפות לטעם שוקולד)
📌 יוגורט פרו
אופן ההכנה:
מערבבים את היבשים והרטובים בנפרד ולאחר מכן מערבבים הכל יחד ושופכים לתבנית אפייה.
אופים על 180 מעלות לבערך 15 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור, מפוררים אותה לתוך קערה ושופכים עוד כוס חלב. (מומלץ לשפוך כל פעם קצת עד שמתקבלת עיסה נעימה).
מחלקים את העיסה ל8 ושמים בתבניות של ארטיקים. מקפיאים לשעתיים לפחות ולאחר מכח מצפים ב10 גרם שוקולד לבן/שוקולד חלב/שוקולד מריר ללא תוספת סוכר.
המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.
# | שם מוצר | קלוריות ל-100 גרם | חלבונים ל-100 גרם | שומנים ל-100 גרם | פחמימות ל-100 גרם | אופן שקילה | כמות |
---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ביצה שלמה | 143 | 13 | 9.51 | 0.72 | Medium (58 גרם) | 2 |
1 | חלב שקדים | 24 | 0.5 | 1.2 | 2.6 | 100 גרם | 1 |
2 | Sweetango - ממרח קקאו עם אגוזי לוז, מתבל תעשיות מזון | 371 | 3.7 | 30.7 | 32.59 | כפית (10 גרם) | 2 |
3 | מעדן פרו 20 (0 אחוז שומן) | 65 | 10 | 0 | 5.6 | גביע (200 גרם) | 1 |
4 | אבקת חלבון | 380 | 75 | 6 | 5.5 | מנת הגשה | 1 |
סה"כ | 507 | 57 | 19 | 20 | 466 גרמים |