L o a d i n g . . .

אופן הכנה

מצרכים (מנה אחת- 3 קרפים):

50 גרם שיבולת שועל קוואקר

מעדן פרו

3 ביצים (חלבון בלבד)

אבקת אפייה חצי שקית.

חצי כפית ממתיק נוזלי

סקופ חלבון

אופן ההכנה:

בנינג'ה או מעבד מזון טוחנים יחד את השיבולת שועל, חצי מעדן פרו, 3 ביצים (חלבונים), אבקת אפייה,ממתיק נוזלי, סקופ, סקופ אבקת חלבון ורבע כוס מים.

שמים במקרר לרבע שעה בערך להתייצבות הבלילה.

בקערה נפרדת שמים 2 טיפות ממתיק + חצי יוגורט הנותר ומערבבים עד קבלת ממרח ומניחים במקרר להתייצבות.

לאחר הכנת הקרפים מורחים את הממרח ביוגורט וניל.

זמן הכנה:  10 דקות
רמת קושי:  קלה
מחבר  מתן כהן
תאריך הוספה:  31/12/2022
פנקייק חלבון

טבלת ערכי תזונה

המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.

# שם מוצר קלוריות ל-100 גרם חלבונים ל-100 גרם שומנים ל-100 גרם פחמימות ל-100 גרם אופן שקילה כמות
0 חלבון ביצה 35 3.6 0.17 0.73 חלבון 1 3
1 שיבולת שועל 368 16.89 6.9 66.27 כף (11 גרם) 4
2 מעדן פרו 20 (0 אחוז שומן) 65 10 0 5.6 גביע (200 גרם) 1
3 אבקת חלבון 380 75 6 5.5 מנת הגשה 1
סה"כ 510 59 4 43 574 גרמים