L o a d i n g . . .

אופן הכנה

  • חותכים כל קישוא לחצי, כך שמתקבלת "סירת קישוא".
  • מרוקנים בעדינות את תכולת הקישוא (מהצד השטוח) ושמים בקערה את "בשר" הקישוא שהוצאנו.
  • סוחטים היטב את הטונה מהמים ומוסיפים לקערה.
  • מגרדים כ-250 גרם גבינה בולגרית מעודנת לתוך הקערה ומוסיפים את הביצה, כף שמן זית ופפריקה.
  • מערבבים היטב את כל המרכיבים ששמנו בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • ממלאים כל אחת מסירות הקישואים ברבע מתכולת התערובת.
  • מכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות למשך 35 דקות, עד שהקישואים מתרככים.

קישוא אחד = מנת חלבון.

 

מצרכים:

  • 4 קישואים גדולים ללא הקליפה
  • קופסת טונה במים
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% שומן
  • ביצה אחת
  • כף שמן זית
  • חצי כפית פפריקה
זמן הכנה:  20 דקות
רמת קושי:  קלה
מחבר  מתן כהן
תאריך הוספה:  31/12/2022
קישואים ממולאים

טבלת ערכי תזונה

המוצרים המוצגים בטבלה הנם להמחשת ערכי התזונה בלבד.

# שם מוצר קלוריות ל-100 גרם חלבונים ל-100 גרם שומנים ל-100 גרם פחמימות ל-100 גרם אופן שקילה כמות
0 ביצה שלמה 143 13 9.51 0.72 Extra Large (78 גרם) 1
1 קישוא 34 0.95 0.13 8.59 יחידה קטנה (108 גרם) 4
2 טונה בשמן. 200 19 7.7 1 גרם (אחד) 1
3 גבינה בולגרית 5% 109 12 5 2.9 קופסת פלסטיק (250 גרם) 1
סה"כ 531 44 19 44 761 גרמים